Vriendinnen armbanden

Zijn jij en je beste vriendin al jaren elkaars steun en toeverlaat? Delen jullie alles met elkaar en staan jullie dag en nacht voor elkaar klaar? Bezegel jullie hechte vriendschap dan met een van onze vriendinnen armbanden. Al onze armbandjes zijn te personaliseren, waardoor jullie hem helemaal eigen kunnen maken.

Toont 25-26 van 26 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Toont 25-26 van 26 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Vriendinnen armbandje kopen bij Vedder & Vedder

Is je BFF binnenkort jarig en weet je niet wat je haar wilt geven? Met een gepersonaliseerd vriendinnen armbandje weet je zeker dat je de juiste snaar raakt. Omdat je bij Vedder & Vedder de armband kunt personaliseren, geef je altijd een dierbaar en uniek cadeau. In ons assortiment hebben we verschillende stijlen, zo zit er altijd een armband tussen die jullie mooi vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Hallie Heart Initial Bracelet of Charlotte Chain Letter Bracelet

Vriendinnen armband zilver

Bij Vedder & Vedder zijn al onze armbandjes vervaardigd uit 925 Sterling zilver. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van jullie nieuwe favoriete armbandjes.

Vriendinnen armband goud

Zijn jullie helemaal into goudkleurige sieraden? Lucky you! Onze armbandjes zijn verkrijgbaar in de volgende goudkleuren:

  • 14K geelgoud
  • 9K geel
  • 14K witgoud
  • 9K wit
  • 14K roségoud
  • 9K rosé
  • Verguld zilver

Jullie vriendinnen armband maken doe je zo

Het maken van jullie eigen en persoonlijke vriendinnen armbandje is heel gemakkelijk. Doorloop simpelweg onderstaande 5 stappen. Als je de bestelling hebt afgerond, gaan onze goudsmeden met liefde voor je aan de slag. Wist je dat we alle sieraden met de hand personaliseren in ons eigen atelier in Amsterdam?

Stap 1: bekijk ons ruime aanbod en kies de gewenste armbandjes

Bekijk ons ruime aanbod vriendinnen armbandjes en selecteer de armbandjes die het beste bij jullie passen. Hebben jullie beiden een andere smaak? Geen probleem; zolang jullie de betekenis achter de armbandjes weten, hoeven het natuurlijk niet exact dezelfde armbandjes te zijn.

Stap 2: selecteer de materiaalsoort 

Zoals eerder vermeld zijn onze armbandjes zowel in het goud als in het zilver te verkrijgen. Sommige armbanden zijn alleen in het zilver of verguld zilver beschikbaar.

Stap 3: kies uit de verschillende lengtematen

Meet de omtrek van je pols op en kies voor het armbandje dat het beste om je pols past. Val je tussen twee verschillende maten? Kies dan voor de grotere. Veel van onze armbandjes zijn namelijk voorzien van een extra ringetje, zo kun je de armband wat ruimer dragen.  

Stap 4: begin met personaliseren

Nu kan het echte werk beginnen. Bij ons heb je de keuze uit verschillende personalisatiemogelijkheden afhankelijk van het type armbandje dat je gekozen hebt. Zo kun je kiezen uit het toevoegen van letters, namen, vingerafdrukken of een geboortesteen.

Stap 5: laat een opmerking achter indien nodig

Heb je een opmerking over je bestelling? Laat die dan achter in het daarvoor bestemde opmerkingenveld.

Contact opnemen met Vedder & Vedder

Wil je meer weten over onze vriendinnen armbandjes of heb je een vraag over het personaliseren? Neem dan contact met ons op door te bellen of te whatsappen naar 020 261 4626 of vul ons contactformulier in. We helpen je graag verder.