Kids Bobby Bar Text Armband

Vanaf € 30,00

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

 Verschillende kleuren
Achterkant gravure mogelijk
Exclusief voor jou gegraveerd
Verpakt in een sieradendoosje

Hét armbandje voor jouw kleintje: de Kids Bobby Bar Text Armband. Maak deze kids armband uniek door hem te personaliseren met jouw naam of de naam van jouw kleintje! De Kids Bobby Bar Text Armband is beschikbaar in verschillende kleuren.

Let op: De kleuren kunnen per bandje afwijken. Kies bij twijfel de grootste maat.

Wil je weten wanneer je dit product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Verkrijgbaar in staal en verguld staal. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons atelier in Amsterdam.

Staal: Vanwege de donker zilvergrijze kleur en de krasvastheid leent staal zich perfect voor een krasvast kids item.

Verguld staal: De basis is staal. Hier overheen wordt vervolgens een laag 14K goud aangebracht.  Let op! Dit is en blijft een laag, dit kan er op den duur afslijten.

  • Bar: 5 x 25 x 1 mm
  • 0-3 jaar: 9 tot 16 cm 
  • 4-8 jaar: 11 tot 20 cm 
  • Kies bij twijfel de grootste maat
  • De kleuren kunnen per bandje afwijken

Kids Bobby Bar Text Armband 

De Kids Bobby Bar Text Armband wordt met de hand gegraveerd en is te personaliseren naar eigen smaak. Verkrijgbaar in zilver en verguld. 

Meer zien? Bekijk hier alle armbanden!

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu