Gegraveerde armbanden

Een gegraveerde armband is vaak een dierbaar sieraad met een verhaal. Het is daarom ook niet gek dat de armbanden voorzien van een naam, datum, vingerafdruk of initiaal een populair cadeau zijn. Met zo’n gepersonaliseerde armband draag je diegene of die dierbare herinnering altijd dicht bij je. Het is natuurlijk ook leuk om iemand anders te verrassen met een mooi en uniek cadeau. In ons eigen atelier in Amsterdam maken we je bestelling met veel zorg en liefde voor je klaar. Bekijk ons aanbod graveerbare armbanden en bestel jouw favoriet.

Showing 1-18 of 18 results
Sort by
Showing 1-18 of 18 results
Sort by
It's all about fingerprints
Deze week is het Fingerprint Week. Shop onze Do It Yourself Fingerprint Strip gratis en zorg dat je jouw vingerafdruk items op tijd in huis hebt met 20% korting!

Armband graveren: zo doen we dat

Het maken van je nieuwe favoriete armband doen we samen. Jij vertelt ons welke personalisatie je graag wilt hebben, wij gaan aan de slag met het maken van je armband. Al binnen vijf eenvoudige stappen vertel je ons hoe je armband eruit moet komen te zien.

Stap 1: kies je favoriete graveerbare armband

First things first: het kiezen van je nieuwe armbandje. In ons assortiment hebben we verschillende armbanden met verschillende personalisatiemogelijkheden. Zo personaliseer je het ene armbandje met een naam of initiaal en het andere met een vinger- of pootafdruk. Je hebt gelukkig genoeg keuze.

Stap 2: kies het materiaalsoort

Bij de tweede stap vragen we je een keuze te maken tussen de verschillende materiaalsoorten. In de meeste gevallen heb je de keuze uit de volgende materialen:

  • 925 Sterling Zilver
  • Verguld zilver
  • Massief 9K geel
  • Massief 14K geelgoud
  • Massief 14K witgoud
  • Massief 14K roségoud

 

Stap 3: kies de gewenste maat

Nu is het tijd om te kiezen tussen de verschillende maten. De meeste armbanden zijn verkrijgbaar in small, medium, large en extra large. Aan een aantal van onze armbanden zitten extra ringetjes, hiermee draag je de armband wat losser indien nodig.

Stap 4: personaliseren

Nu je de basis hebt geselecteerd begint het leuke gedeelte: het eigen maken van de armband. Afhankelijk van de gekozen armband voeg je bij deze stap de initialen, naam, vingerafdruk, pootafdruk of tekening toe.

Stap 5: laat een opmerking achter

Zijn er details die we moeten weten voordat we aan de slag gaan met het personaliseren? Laat dat ons dan weten door het opmerkingenveld in te vullen.

Contact opnemen met Vedder & Vedder

Heb je vragen over een van onze armbanden of heb je hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen of te whatsappen naar 020 261 4626 of vul ons contactformulier in. We helpen je graag verder.