Armbanden met tekst

Een armband voorzien van een mooie of lieve tekst is het perfecte cadeau om te geven of te krijgen. Dankzij een gepersonaliseerde armband met tekst vereeuwig je de liefde of vriendschap tussen jou en een dierbare op unieke en persoonlijke wijze. Natuurlijk hoeft een cadeau niet altijd voor een ander te zijn. Je kunt er namelijk ook voor kiezen jezelf te verwennen met een van onze gepersonaliseerde armbandjes. Bekijk ons aanbod en bestel het perfecte cadeau voor jezelf of een ander bij Vedder & Vedder.

Toont 1-11 van 11 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Toont 1-11 van 11 resultaten
Van hoog naar laag sorteren

Gepersonaliseerde tekst armband maken

Wil je een bepaald persoon of moment vereeuwigen en altijd bij je dragen? Of wil je een ander blij maken met een mooi en persoonlijk cadeau? Bij ons maak je zelf een custom-made armbandje, precies zoals jij dat wil.

Armbandje met tekst laten maken

Als je het perfecte armbandje gevonden hebt, is het tijd om hem persoonlijk te maken. Hoe je dat doet? We vertellen het je graag.

Kies het gewenste materiaal

Welk armbandje je ook kiest, het is altijd verkrijgbaar in verschillende materialen. Het ene armbandje is uitsluitend verkrijgbaar in verguld zilver of zilver, bij het andere armbandje kun je kiezen uit meerdere materialen.

Kies de gewenste maat of kleur

Bij sommige van onze armbandjes vragen we je een keuze te maken tussen de verschillende kleuren. Dit zijn in de meeste gevallen armbandjes met een elastieken of satijnen band. Heb je gekozen voor een armband gemaakt van edelmetaal? Dan vragen we je de maat te selecteren. Je hebt daarbij de keuze tussen small, medium of large. Aan sommige van onze armbandjes hebben we extra ringetjes bevestigd, hiermee draag je de armband indien gewenst wat losser.

Armband met tekst graveren

Nu is het tijd om de armband écht persoonlijk te maken. Afhankelijk van de gekozen armband, personaliseer je hem met letters, cijfers, teksten of namen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk een handgeschreven tekst toe te voegen.

Zilveren armband met tekst

Zoals je hebt kunnen zien kies je bij ons tussen verschillende materialen. Ben je een echte fan van zilveren sieraden? Kies dan voor een van onze armbandjes gemaakt van 925 zilver. Dit is het eerste gehalte zilver.

Gouden armband met tekst

Liever een gouden armbandje? Dan heb je in de meeste gevallen de keuze uit de volgende soorten:

  • 9K geel
  • 9K wit
  • 9K rosé
  • 14K geelgoud
  • 14K witgoud
  • 14K roségoud
  • Verguld zilver

De vergulde sieraden zijn in de basis gemaakt van zilver, maar overgoten met een dun laagje 14K goud. Let er wel op dat dit slechts een dun laagje is, waardoor het na verloop van tijd kan gaan slijten.

Contact opnemen met Vedder & Vedder

Wil je meer weten over een van onze armbanden met tekst? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen of te whatsappen naar 020 261 4626. Je kunt natuurlijk ook altijd ons contactformulier invullen. We denken graag met je mee over het perfecte cadeau voor jezelf of een ander.