#

World Love Collection

Onze harten gaan uit naar de Oekraïense bevolking en het leger die met man en macht vechten voor de vrijheid van hun land en inwoners. De situatie in Oekraïne raakt ons allen diep en zette ons aan het denken hoe wij als bedrijf ons steentje bij kunnen dragen. Samen met actrice Victoria Koblenko (geboren Oekraïense) ontwierpen wij de World Love Collectie bestaande uit de World Love Coin Necklace, World Love Woven Bracelet en Mini World Love Woven Bracelet. 100% van de collectie opbrengsten zullen worden gedoneerd aan Giro555.

#

€ 150.502,50 voor Giro555

De sieraden bleken een daverend succes en verkochten zich uit in maar liefst drie dagen. We zijn overdonderd door de duizenden bestellingen en hadden dan ook nooit kunnen dromen dat we samen maar liefst € 150.502.50 zouden ophalen! Namens Victoria Koblenko, Anne, Esther en team Vedder & Vedder willen we iedereen bedanken voor zijn support en gulle giften. Zonder jullie bijdrage hadden we deze actie niet tot zo’n groot succes kunnen maken!

#

GIRO 555

Met de opbrengst van de World Love collectie steunen we de hulpverleners en hulporganisaties achter Giro555. Zij werken met man en macht op allerlei manieren om de Oekraïense inwoners hulp te bieden. Dat doen ze in alle getroffen gebieden van Oekraïne, op de vluchtroutes en aan de grenzen met buurlanden als Polen, Roemenië en Moldavië.

Vergelijkbare producten
Previous product
Next product