Initial Straw Hoed

Vanaf € 59,00

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Met liefde verpakt
1 tot 2 letters
Bescherming tegen de zon

Neem jouw Initial Straw Hoed mee op onvergetelijke strandvakanties naar zonnige bestemmingen. Dit is de meest trendy manier om je gezicht te beschermen tegen de zon deze zomer. Personaliseer met één of twee initialen naar keuze. Vind je het leuk om geborduurde initialen op de hoed te hebben? Klik dan hier voor de Embroidery Initial Straw Hoed.

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Hoed
De hoeden zijn gemaakt van tarwestro.

Letters
De letters zijn van verguld staal.

Verguld staal: De basis is staal. Hier overheen wordt vervolgens een laag 14K goud aangebracht.  Let op! Dit is en blijft een laag, dit kan er op den duur afslijten.

  • De maximale grootte is 56 cm.
  • Maak de hoed passend middels het aantrekken van de koordjes aan de binnenzijde. 

Initial straw Hoed

De Initial Straw Hoed is de must have accessoire voor op vakantie of natuurlijk voor de zonnige dagen thuis! Je kan de hoed personaliseren met één of twee initialen.

Meer zien? Bekijk hier alle accessoires!

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu