Vacature Social Media stagiaire

Wil jij werken bij één van de snelst groeiende sieradenmerken van Nederland? Voor ons marketingteam zijn wij per +- half januari opzoek naar een Social Media stagiaire met een passie voor sieraden!

Over Vedder & Vedder
Vedder & Vedder is een Amsterdams sieradenlabel dat is opgericht in 2016 door de tweelingzusjes Anne & Esther Vedder. Alle sieraden van Vedder & Vedder hebben een persoonlijk tintje en worden met de hand gemaakt in het V&V Atelier in Amsterdam, waar zich tevens het HQ gevestigd is.

De functie
Als Social Media stagiaire ondersteun je het marketingteam bij de diverse werkzaamheden met betrekking tot onze social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Het doel is dat je met deze werkzaamheden de branding en engagement optimaliseert. Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve en uitdagende stageomgeving bij een sterk groeiend bedrijf waar je elke dag wat zult leren. Je komt binnen een gezellig en jong team te werken van zo’n 50 collega’s, waarin je de ruimte en vrijheid krijgt voor je eigen creatieve ontwikkeling. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder en reageer!

Werkzaamheden:
- Beheren en uitvoeren van alle Social Media activiteiten op @vedder.vedder @anne.vedder @esther.vedder en @jewels & de Youtube, Facebook en Pinterest accounts van Vedder&Vedder
- Het bedenken van inhakers
- Vooruitplannen van content in de social media kalender
- Leuke en creatieve captions schrijven
- Stories bedenken, maken & plaatsen
- Contact met klanten via Social Media

Kennis en skills
- MBO/HBO student bij voorkeur van een creatieve opleiding
- Creatief in het bedenken van copy (captions en teksten)
- Ervaring met photoshop en indesign
- Passie voor sieraden
- Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
- Sociaal en flexibel; geen 9 tot 5 mentaliteit

Overige informatie
- Beschikbaar voor meewerkstage vanaf +/- half januari 2021
- Stageduur van minimaal 5 maanden
- Locatie: Amsterdam
- Stagevergoeding: 250 euro

Interesse
Heb jij altijd al stage willen lopen bij een sieradenmerk en denk je dat je een goede aanvulling kunt zijn op ons team? Twijfel dan niet en stuur jouw motivatiebrief en CV naar recruitment@vedder-vedder.com.