Embroidery Initial Pet

Vanaf € 39,00

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Exclusief voor jou geborduurd
✓ 1 tot 2 letters
 Bescherming tegen de zon

Het is tijd voor de zomer van 2023! Met de Embroidery Initial Pet zorgen wij dat jij je kan beschermen tegen de zon en je niet druk hoeft te maken tijdens onvergetelijke vakanties of stranddagen in Nederland. Personaliseer met één of twee initialen naar keuze en neem jouw pet overal mee naar toe deze zomer! 

Vind je het leuk om geborduurde initialen op een hoed te hebben? Klik dan hier voor de Embroidery Initial Straw Hoed.

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

100% katoen

  • One size: maximale maat 58 cm
  • Soort pet: 6 panel cap
  • Wasvoorschrift: Handwas, nat in vormbrengen.

Embroidery Initial Pet 

De Embroidery Initial Pet is de must have accessoire om jezelf te beschermen tegen de zon. Neem je pet mee op vakantie of natuurlijk voor zonnige dagen thuis. Je kan de pet personaliseren met één of twee initialen. 

Meer zien? Bekijk hier alle accessoires!

Size Guide
Sluiten
OmtrekGrootte
44mm14
46mm14,5
47mm15
49mm15,5
50mm16
52mm16,5
53mm17
55m17,5
56mm18
58mm18,5
60mm19
61mm19,5
63mm20
64mm20,5
66mm21
OmtrekGrootte
Small15cm
Medium16cm
Large17cm
Extra Large18cm
OmtrekGrootte
Petite38cm
Small40cm
Medium42cm
Large44cm

Find your fit

Don’t know your ring size? We got you! Check out our measurement solutions in the link down below.

View measuring tips
Find your fit

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu