#Collection
23 november 2022

Blog - Sinterklaas cadeaus

Geschreven door Anne & Esther

Sinterklaas is in het land, het sinterklaasjournaal is weer in volle gang en de schoentjes worden weer gezet. Nu 5 december er aankomt betekent dit natuurlijk cadeautjes inslaan! Gezellig pakjesavond vieren met cadeautjes en surprises of sinterklaas die langs komt met zijn pieten. Onze mini's zijn super leuk om je kleintje te geven. Natuurlijk hebben wij ook een aantal sieraden die je kan matchen samen met je zoon of dochter. In deze blog laten wij een aantal cadeautips zien voor je kleine, je partner of voor jezelf!

Kids
Verwen jouw kleintje met de Mini Birth Animal Bracelet. Kies uit de 12 geboortediertjes, welke allemaal een andere geboortemaand vertegenwoordigen. De diertjes hebben allemaal hun eigen speciale betekenis. Natuurlijk kan je ook gewoon het lievelingsdier van je kindje kiezen, hoe leuk is dat! Laat jouw kleintje net als jij stralen met de iconische Initial Coin Necklace in miniversie. Graveer t/m vier initialen naar keuze van haar broertjes, zusjes, mama en papa. Twinning is winning! De Mini Simon Beaded Initial Bracelet is perfect om aan je zoontje te geven. Net zoals papa een échte Simon Beaded Initial Bracelet! 

Previous Image
Next Image

Partner
Een heel speciaal cadeau is de Letter + Birthstone Necklace. Deze ketting kan je personaliseren met een birthstone en letter naar keuze met ruimte en de mogelijkheid tot uitbreiding. Hoe speciaal dat je de initialen en geboortesteen van je geliefdes aan één ketting kan hebben. Geef deze ketting cadeau aan je partner, je kan ook dezelfde ketting kopen voor jullie kleintje, hoe leuk is dat! Natuurlijk hebben wij ook iets voor de mannen: de Benny Bar Necklaces, hierbij kan je kiezen uit een Fingerprint, Initial en Signature Bar. Creëer jouw meest dierbare sieraad door middel van een speciale naam, datum, handgeschreven tekst, fingerprint of zelfs een tekening van jouw kleintje. 

Previous Image
Next Image

Geliefdes
Onze Vedder & Vedder sieraden zijn er om dierbare of bijzondere gebeurtenissen te vereeuwigen. Hoe speciaal is het om een sieraad met een speciale datum aan iemand als verrassing te geven. Geef die ene bijzondere gebeurtenis aan iemand die speciaal voor jou is. Draag deze gebeurtenis voor altijd dicht bij je hart met de Steffy Stars Coin Necklace. De coin weerspiegelt de exacte sterrenhemel van deze specifieke datum, plaats en tijd. De perfecte manier voor het vereeuwigen van de geboorte van een kindje, een bruiloft of eerste date. Ook de Signature Coin ketting is één van ons meest persoonlijke sieraden, personaliseer de coin met een mooie herinnering van je kindje, geliefde of vrienden.

Aankomend weekend kan je nog genieten van de Black Week kortingen, perfect om je sinterklaas cadeaus in te slaan voor een leuke prijs!

Wij vinden het leuk om jullie cadeau keuzes met onze Vedder & Vedder sieraden terug te zien. Tag ons daarom in jullie social media posts als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen, hopelijk zien wij je weer bij onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!