#Collection
16 december 2022

Blog - In Time For Christmas

Geschreven door Anne & Esther

Iedereen kent het, de stress om alle cadeautjes op tijd te verzamelen voordat het daadwerkelijk kerst is! Geen zorgen je kan nu nog rustig een groot deel van ons assortiment shoppen! Om het nog makkelijker voor jullie te maken hebben we alle items die op tijd voor kerst zijn een label gegeven. Nog op zoek naar een cadeau? Zoek dan naar het label "In Time" op onze website, zo weet je zeker dat je goed zit en het optijd binnen hebt!

We zullen een paar items voor jullie uitlichten die perfect zijn als kerstcadeau en ook in de "In Time For Christmas" categorie vallen. Hoe toepasselijk is de Festive Initial Coin Necklace, een coin speciaal ontworpen voor de feestdagen. Deze coin can je personaliseren met de initialen van je meest dierbare geliefdes. Hoe speciaal om als cadeau aan iemand te geven, alle dierbaren op een ketting omringd door een mooie krans.

De Charlotte Chain Letter Necklace is onze all time favourite! Een ketting die voor elke gelegenheid gepast is. Super leuk om te geven aan iemand die van eyecatchers houdt. Daarnaast kan je de Charlotte personaliseren met meerdere sprankelende letters en maak je de ketting lekker persoonlijk!

Previous Image
Next Image

Een mooie subtiele optie is de Tennis Birthstone Bracelet, deze armband is perfect voor iemand die van fine jewelry houdt. Kies een birthstone voor een persoonlijke touch! De Poppy Pinky Initial Ring is een goede toevoeging om aan een echte ringliefhebber te geven. Een ring speciaal voor je pink, die je ook nog eens kan personaliseren met een initiaal naar keuze.

Previous Image
Next Image

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor onder de boom maar wil je het graag in het echt zien? Kom dan vooral langs in onze giftshop van 16 t/m 18 december om de producten in het echt goed te kunnen bekijken. Wij hebben donderdag 15 december de opening van de Pop-up store gevierd. Wil je een kijkje nemen en misschien wel een van onze sieraden laten personaliseren dan is de gift shop de perfecte plek. Geniet van de gezellige kerstsfeer en de mooie sieraden. Misschien scoor je nog een aantal kerstcadeaus voor je geliefdes of jezelf!

Wij vinden het leuk om jullie necklace party en sieraden keuzes met onze Vedder & Vedder sieraden terug te zien. Tag ons daarom in jullie social media posts als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen, hopelijk zien wij je weer bij onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!