#Collection
16 december 2022

Blog - Festive Season

Geschreven door Anne & Esther

We zitten midden in de feestmaand, kerst en het nieuwe jaar komen er aan! 5 december, pakjesavond is net achter de rug en de voorbereidingen voor kerst kunnen beginnen! Gezellig de kerstboom optuigen samen met het gezin en langzaam alvast cadeaus aan het verzamelen voor onder de boom. Speciaal voor de feestdagen hebben wij een collectie gelanceerd. Hierbij stellen wij graag de Festive Collection aan jullie voor.

Festive Jewelry
Natuurlijk hebben wij van onze bestseller de Initial Coin Necklace ook een festive versie gemaakt namelijk de Festive Initial Coin Necklace. Deze coin kan je personaliseren met 1 t/m 4 initialen van jezelf of je dierbaren. De coin kan je dragen speciaal voor kerst wanneer je je omringd met familie die je het dierbaarst zijn. Wil je een extra sparkle toevoegen? Kies er dan voor om de initial coin met de Sparkle Necklace te dragen.

Previous Image
Next Image

Ook hebben wij nu twee soorten kerstoorbellen, de Serena Sparkle Earrings en de Sofia Sparkle Earrings. Deze oorbellen zijn té leuk om te dragen tijdens een kerstdiner of tijdens je oud en nieuw feest. Daarnaast zijn deze oorbellen een perfect cadeau voor onder de kerstboom.

Niet te vergeten zijn de Festive Whitneys, wij hebben hier zelfs een mini versie van. De Festive Whitney Woven Name Bracelets kan je personaliseren met een naam en zijn in leuke najaarskleuren beschikbaar. Deze armbanden zijn super leuk om als cadeau te krijgen voor jou en je kleintje.

Previous Image
Next Image

Ook hebben we de Jazzy Jewel Name Box, een mooie sieradendoos om je V&V sieraden goed in te bewaren. Je kan de jewel box ook gebruiken als travel box voor alle sieraden die je mee wil nemen naar je vakantiebestemming. Een mooi cadeau om aan iemand te geven die van sieraden houdt en er veel draagt.

Festive Storialistics
De Festive Storialistics hebben wij al eerder gelanceerd maar ook deze kettingen zijn onderdeel van de Festive Collection. Deze feestelijke limited edition bestaat uit vijf betekenisvolle kettingen en sluiten aan op de kerstdagen, het afgelopen en het nieuwe jaar. Ontdek welke Storialistic ketting voor jou persoonlijk de meest passende betekenis heeft. Wil je meer over de betekenissen van de Festive Storialistics lezen? Bekijk dan de blog post over deze speciale kettingen.

Previous Image
Next Image

Wij vinden het leuk om jullie necklace party en sieraden keuzes met onze Vedder & Vedder sieraden terug te zien. Tag ons daarom in jullie social media posts als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen, hopelijk zien wij je weer bij onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!